AB Electric er din lokale el-installatør i Kolding og omegn

Ryger strømmen, trænger du til et tjek af dine installationer eller har du måske brug for helt nye installationer i forbindelse med ny- eller ombygning? Så er AB Electric din autoriserede elektriker til opgaven!

Vi står klar til at rykke ud i Kolding og omegn med vores mange servicevogne, og vi hjælper gerne med alle former for el-installationer. Hos os er ingen opgave for lille.

Autoriseret el-installatør i Kolding

Som autoriseret el-installatør er AB Electric din lokale elektriker, når der er brug for udrykning eller rådgivning. Vi udfører el-eftersyn, energioptimeringer og alle former for el-installationer. Vi er klar til at hjælpe ved både nybygning og ombygning, eller når teknikken fejler.

El-installation ved nybygning, renovering & vedligehold

Vi udfører alle former for installationer ved nybygning, når boligen skal renoveres og når installationerne skal vedligeholdes eller bringes til live igen ved nedbrud.

Vi hjælper dig med at sikre, at dit hjem er opdateret, med sikre installationer og intelligente el-løsninger, der gør hverdagen lettere.

Solceller til private

Ønsker du billig og bæredygtig strøm? Så er vi klar til at installere solceller, der passer til din bolig. Med solceller skåner du både naturen og pengepungen.

Vi hjælper gennem hele processen med rådgivning, installation og efterfølgende service og fejlfinding, så dit solcelleanlæg altid leverer maksimalt.

Vi har i de seneste år installeret mere end 60 solcelleanlæg, og har derfor stor erfaring i at designe, installere og servicere solceller.

Varmepumper til private

Ønsker du billig varme i din bolig? Så kan en varmepumpe være en rigtig god idé. En varmepumpe er en billig opvarmningsform og langt mere skånsom for miljøet end olie-, gas- og elvarme. Du kan spare op til 80 % på el-forbruget med en varmepumpe!

I AB Electric forhandler vi Panasonic varmepumper, som er nogle af de bedste på markedet. Vi udfører både installation og efterfølgende service.

NYT I 2018: Din Elmand er nu en del af AB Electric

Det er med stor glæde, at vi kan løfte sløret for, at Din Elmand nu er en del af AB Electric.

Det betyder, at vi har styrket vores traditionelle el-forretning og nu kan yde en endnu bedre service til alle vores private kunder.

Hos AB Electric har vi de seneste år oprustet og specialiseret os i el- og automationsarbejde til industrien, men med Din Elmand som en del af familien fordobler vi den traditionelle el-forretning til private.

Sammen står AB Electric og Din Elmand nu stærkere end nogensinde før og klar til at kunne yde den bedste service for alle vores private kunder.

Din lokale elektriker

Vi er klar med ekspertise og service til private i Kolding og omegn

Kontakt en af vores to serviceledere for et tilbud eller en uforpligtende snak om hvilke løsninger, der kan fungere for dig.

Lars S. Michael

Lars S. Michael

Serviceleder
Lars S. Ludvig

Lars S. Ludvig

Serviceleder