AB Akademi og Cognex udbyder webinars

  • Post published:05/05/2021

Som noget helt nyt har AB Electric skabt et samlingspunkt for innovation og udvikling – et akademi med vidensdeling mellem partnere, kunder og forretningsforbindelser. Gratis webinars bliver det første tiltag af en lang række spændende aktiviteter, og de starter allerede i uge 20

Fortsæt med at læse AB Akademi og Cognex udbyder webinars

Optimering behøver ikke være kompliceret

  • Post published:17/03/2021

AB Electric A/S er eksperter i produktionsoptimering samt Trendlog integrator og det betyder, at de kan installere Trendlogs nyeste system på enhver maskine i produktionen på ganske få timer og dermed give ledelse og medarbejdere et fantastisk nyt værktøj.

Fortsæt med at læse Optimering behøver ikke være kompliceret

AB Electric A/S har ansat en erfaren herre

  • Post published:12/01/2021

Bo Landry er den nye mand i klassen, i en nyoprettet stilling, i en ny afdeling. Safety er det nye hos AB Electric i Kolding og skal fremover give større tryghed hos nuværende kunder og skabe nye partnerskaber. - I fremtiden skal jeg både sælge og implementere CE-mærkninger hos kunderne.

Fortsæt med at læse AB Electric A/S har ansat en erfaren herre

Lenze er nu officiel partner

  • Post published:17/11/2020

Efter mange års uofficielt partnerskab har Lenze og AB Electric endelig fået papir på hinanden. AB Electric kan nu kalde sig for Lenze Performance Partner. AB Electric har arbejdet med Lenze servosystemer lige siden servoteknologien blev opfundet.

Fortsæt med at læse Lenze er nu officiel partner

SKÆRP INDSATSEN MOD SMITTESPREDNING!

  • Post published:21/08/2020

Hele situationen omkring nedlukning og smittespredning i samfundet, har tvunget virksomheder og institutioner til at tænke anderledes i kampen mod Coronavirus, Covid-19. AB Electric lancerer en temperatur- og mundbindsscanner til at stå i ”frontlinjen” i kampen mod virussen.

Fortsæt med at læse SKÆRP INDSATSEN MOD SMITTESPREDNING!

AB Electric holder øje med værdierne!

  • Post published:20/08/2020

Leif har – ud over de første år som patruljebetjent og efterforsker i kriminalpolitiet - arbejdet 22 år som kriminaltekniker i Nationalt Kriminalteknisk Center med ansvar for politiets dokumentation med foto, video, 360 grader, 3D-opmåling og droneoptagelser af gerningssteder i større kriminalsager.

Fortsæt med at læse AB Electric holder øje med værdierne!

AB Electric sætter lys på 24.000 m2

  • Post published:02/06/2020

AB Electric har netop afsluttet installationen af belysning på en ny 24.000 m2 lagerplads hos Isover i Vamdrup. Installation og projektering af hele projektet er koordineret af vores afdelingschef Lars Ludvig.

Fortsæt med at læse AB Electric sætter lys på 24.000 m2

Generationerne skifter i AB Electric

  • Post published:12/06/2019

I takt med at årstiderne skifter fra forår til sommer, går AB Electric nu også nye tider i møde. Firmaet gennemgår nemlig nu sit 2. generationsskifte efter Administrerende Direktør, Arne Holm, overtog ansvaret for 18 gode år siden. 18 år, der har været kendetegnet ved både ned- og opture, en finanskrise og dens efterdønninger, og en ordentlig portion vækst, specialisering og udvikling.

Fortsæt med at læse Generationerne skifter i AB Electric