Læs her om energiafdelingens specialer – som både mindsker dine omkostninger og passer på vores klima

Energioptimering

Vi tilbyder energioptimering af maskiner og anlæg og kan hjælpe dig med at eliminere spildenergi og skabe store besparelser på både el-regning og klimakonto.

Solcelleanlæg

Vi installerer, tester og yder service på solcelleanlæg.

Med mange års erfaring på området kan vi sikre, at dit solcelleanlæg altid leverer maksimalt udbytte.

LED belysning

LED lys er et godt eksempel på at kvalitet betaler sig. Med ordentlig LED belysning vil man nemlig kunne opnå op til 80 % besparelse på el-regningen.

Varmepumper

Varmepumper er en billig opvarmningsform, der er langt mere skånsom for miljøet end olie-, gas- og elvarme.

I AB Electric forhandler vi Panasonic varmepumper, som er nogle af de bedste på markedet. Vi udfører både installation og efterfølgende service.

Ventilationsanlæg

Ventilationsanlæg er ofte store energislugere.

Vi kan hjælpe med at minimere energiforbruget ved at udskifte gamle motorer og anlæg eller ved at installere varmegenvinding, bedre styring og overvågning.

Lækagesøgning

Vidste du, at 1 mm utæthed i et trykluftsanlæg koster ca. 3.000 årligt?

Vi udfører søgninger med ultralyd og reparerer utætheder, som typisk ikke opdages under normal drift og service.

El-Installatør med holdning!

Hos AB Electric har vi vores egen energiafdeling, hvor målet er at optimere vores kunders processer for at kunne skabe betydelige besparelser på både energi og omkostninger. Det er nemlig vores overbevisning, at minimering af energispild ikke blot skaber stor værdi for vores kunder, men også i sidste ende er det eneste rigtige for miljøet.

Vores kunders energibesparelser er vores førsteprioritet, og vores store erfaring på området gør os derfor til et naturlige valg, når processer og produktionsanlæg skal energioptimeres.

Vi varetager hele processen fra start til slut, og vores dygtige projektledere sørger for at alle projekter kommer i hus.

Med et solcelleanlæg skåner du både naturen og pengepungen

Vil du være en del af fremtiden og lave din strøm selv? Så anbefaler vi, at du får installeret et solcelleanlæg.

Solceller bliver i disse år mere og mere populære, og det er der ikke noget at sige til. I takt med at vores fokus på klima og miljø vokser, hyldes solceller og andre former for vedvarende energi for deres grønne og energisparende egenskaber, og du kan med solceller på taget spare mange penge på elregningen i det lange løb.

I AB Electric er solceller ikke bare noget vi taler om. Vi har installeret solceller på vores egne bygninger, der leverer strøm til hele forretningen, både kontorer, værksted og lager, og vi har stor erfaring i at installere effektive anlæg hos kunder, både store og små.

Så overvejer du at få solceller, byder vi gerne på en kop kaffe og et kig på hvordan vores solcelleanlæg virker.

Installation af solcelleanlæg

Når det kommer til installation af solcelleanlæg, er vi eksperter med stor erfaring i at opsætte og installere solcelleanlæg for både private- og erhvervskunder. Vi sørger for, at solcellerne bliver monteret korrekt, og vi går ikke før alt kører, som det skal.

Når først solcellerne er sat op og installeret, behøver man ikke skænke dem en tanke – man kan blot læne sig tilbage og nyde de betydeligt lavere udgifter.

Fungerer anlægget optimalt?

Vi har som nogle af de få, mulighed for at teste solpaneler, så defekte/lavtydende paneler kan lokaliseres og eventuelt udskiftes. Dette betyder at vi kan sikre at dit solcelleanlæg altid leverer maksimalt udbytte.

Vil du vide mere om installation af solcelleanlæg og hvad en sådan investering kan gøre for dig?

Solceller er for mange stadig et fremmed område. Heldigvis er vi eksperter med mange års erfaring på området, hvilket gør os de rigtige at gå til, hvis du har spørgsmål.

Vil du for eksempel vide, hvor mange penge du kan spare, eller har du andre spørgsmål i forbindelse med installation af solcelleanlæg, er du altid velkommen til at kontakte os.

AB Electric energiteknik
AB Electric energiteknik

LED belysning er en god forretning!

Fordelene ved LED belysning er mange! LED lys har længere levetid, det giver en mere optimal belysning, og så kan det skabe store besparelser på el-regningen.

Hos AB Electric har vi de bedste leverandører på markedet og sikrer dermed at garanti, kvalitet, levetid og pris altid hænger sammen.

Blandt andet kan vi fremhæve følgende fordele ved at skifte til LED belysning:

 • Op til 80-90 % besparelse på el-regningen
 • Nedsættelse af indirekte omkostninger
 • Længere levetid
 • Splintfri lysrør
 • Armaturer med sensor
 • Retrofit med LED lysrør – passer i de gamle armaturer
 • Kort tilbagebetalingstid – ROI – typisk mellem 12-36 måneder!

Billig og miljøvenlig varme? Vi installerer varmepumper, der løser opgaven!

Hvis du drømmer om billig varme, så er en varmepumpe ofte det bedste valg.

En varmepumpe fungerer som et supplement til din almindelige varmeform, og ideen er, at varmepumperne tager den naturlige afledning fra jord eller luft og udnytter den til at opvarme dit hjem. På den måde skal man bruge langt mindre varme end normalt, og man kan ende med at spare mange penge på den almindelige varmeregning.

Udover de store økonomiske besparelser, som udskiftning til varmpumper kan skabe, har en varmepumpe også et meget lille behov for vedligeholdelse, hvilket på lang sigt kan være en stor økonomisk fordel.

Hos AB Electric forhandler, installerer og servicerer vi Panasonic varmepumper, som igennem de seneste år har vundet mange tests og ligger højt på energistyrelsens liste for bedste og mest effektive varmepumper. I 2015 skiftede vi endda vores eget gasfyr ud med 2 stk. 16 kW Panasonic luft til luft varmepumper, som i dag leverer al varme til vores bygninger på Møllebakken 14.

Priser på varmepumper kan variere alt efter behov, men hos AB Electric er du sikker på altid at få en løsning, der virker, og som passer lige præcis til dit behov – hverken mere eller mindre.

Vi tilbyder varmepumpeservice og sikrer at din varmepumpe leverer hver dag!

Har din varmepumpe mange år på bagen? Eller ser den ud til ikke at køre så godt?

Så trænger den måske til et besøg fra AB Electric.

Det er en god idé at få udført varmepumpeservice jævnligt, så man altid er sikker på, at varmepumpen fungerer optimalt. Det er nemlig kun, når varmepumpen fungerer optimalt, at du kan høste de største økonomiske og miljømæssige fordele.

Vi udfører grundig varmepumpeservice! Så hvis det er længe siden, din varmepumpe har fået en kærlig hånd, kan du roligt kontakte os og høre mere om vores tilbud om service til din varmepumpe.

Energioptimering AB Electric

Hellere én måling for meget, end én for lidt

Det er vigtigt at kende sit udgangspunkt inden man begynder at energioptimere. Derfor udfører vi forbrugsmålinger, screener, tester og kontrolmåler mange installationer hver eneste dag, og vi er også klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper med:

 • Screening / gennemgang af potentielle besparelsesmuligheder
 • Beregning af forventede besparelser / tilbagebetalingstider
 • Søgning af tilskud (der er ofte penge at hente – mange gange 10-20 % af investeringssummen)
 • Kontrolmålinger af forbrug
 • Udførelse af udvalgte energiprojekter
 • Slutmålinger
 • Dokumentation
 • Projektledelse under hele processen

Så tag os endelig med på råd. Det kan ofte være dyrt at lade være.

Vi står klar med assistance, råd og vejledning til dit næste energiprojekt

Ivan L. Aagaard

Energiteknolog

Kontakt Ivan for et tilbud eller en uforpligtende snak om hvilke løsninger, der kan fungere for din virksomhed

E-mail: [email protected]

Mobil: (+45) 23 28 79 40