AB Electric A/S har ansat en erfaren herre

  • Post published:12/01/2021

Bo Landry er den nye mand i klassen, i en nyoprettet stilling, i en ny afdeling. Safety er det nye hos AB Electric i Kolding og skal fremover give større tryghed hos nuværende kunder og skabe nye partnerskaber. - I fremtiden skal jeg både sælge og implementere CE-mærkninger hos kunderne. Det er en proces, hvor vi går maskiner og hele anlæg igennem, udarbejder risikovurderinger, laver nødvendig dokumentation og dernæst CE-mærkning.

Fortsæt med at læse AB Electric A/S har ansat en erfaren herre

Lenze er nu officiel partner

  • Post published:17/11/2020

Efter mange års uofficielt partnerskab har Lenze og AB Electric endelig fået papir på hinanden. AB Electric kan nu kalde sig for Lenze Performance Partner. AB Electric har arbejdet med Lenze servosystemer lige siden servoteknologien blev opfundet. – Vi var med fra starten og faktisk også inden servoteknologiens indtog, den gang, det hed Lenze DC-styringer. Derfor har vi meget stor erfaring i komplette løsninger, hvor der indgår servo samt migrering af drives fra gamle 8200/9300 til nye 8400/9400 systemer, forklarer Frank Jørgensen, Projektchef hos AB Electric.

Fortsæt med at læse Lenze er nu officiel partner

SKÆRP INDSATSEN MOD SMITTESPREDNING!

  • Post published:21/08/2020

Hele situationen omkring nedlukning og smittespredning i samfundet, har tvunget virksomheder og institutioner til at tænke anderledes i kampen mod Coronavirus, Covid-19. AB Electric lancerer en temperatur- og mundbindsscanner til at stå i ”frontlinjen” i kampen mod virussen.

Fortsæt med at læse SKÆRP INDSATSEN MOD SMITTESPREDNING!