Optimering behøver ikke være kompliceret

  • Post published:17/03/2021

AB Electric A/S er eksperter i produktionsoptimering samt Trendlog integrator og det betyder, at de kan installere Trendlogs nyeste system på enhver maskine i produktionen på ganske få timer og dermed give ledelse og medarbejdere et fantastisk nyt værktøj.

Fortsæt med at læse Optimering behøver ikke være kompliceret

AB Electric A/S har ansat en erfaren herre

  • Post published:12/01/2021

Bo Landry er den nye mand i klassen, i en nyoprettet stilling, i en ny afdeling. Safety er det nye hos AB Electric i Kolding og skal fremover give større tryghed hos nuværende kunder og skabe nye partnerskaber. - I fremtiden skal jeg både sælge og implementere CE-mærkninger hos kunderne. Det er en proces, hvor vi går maskiner og hele anlæg igennem, udarbejder risikovurderinger, laver nødvendig dokumentation og dernæst CE-mærkning.

Fortsæt med at læse AB Electric A/S har ansat en erfaren herre

Lenze er nu officiel partner

  • Post published:17/11/2020

Efter mange års uofficielt partnerskab har Lenze og AB Electric endelig fået papir på hinanden. AB Electric kan nu kalde sig for Lenze Performance Partner. AB Electric har arbejdet med Lenze servosystemer lige siden servoteknologien blev opfundet. – Vi var med fra starten og faktisk også inden servoteknologiens indtog, den gang, det hed Lenze DC-styringer. Derfor har vi meget stor erfaring i komplette løsninger, hvor der indgår servo samt migrering af drives fra gamle 8200/9300 til nye 8400/9400 systemer, forklarer Frank Jørgensen, Projektchef hos AB Electric.

Fortsæt med at læse Lenze er nu officiel partner

SKÆRP INDSATSEN MOD SMITTESPREDNING!

  • Post published:21/08/2020

Hele situationen omkring nedlukning og smittespredning i samfundet, har tvunget virksomheder og institutioner til at tænke anderledes i kampen mod Coronavirus, Covid-19. AB Electric lancerer en temperatur- og mundbindsscanner til at stå i ”frontlinjen” i kampen mod virussen.

Fortsæt med at læse SKÆRP INDSATSEN MOD SMITTESPREDNING!

AB Electric holder øje med værdierne!

  • Post published:20/08/2020

Leif har – ud over de første år som patruljebetjent og efterforsker i kriminalpolitiet - arbejdet 22 år som kriminaltekniker i Nationalt Kriminalteknisk Center med ansvar for politiets dokumentation med foto, video, 360 grader, 3D-opmåling og droneoptagelser af gerningssteder i større kriminalsager samt analyse og billedforbedring af sikret overvågningsvideo fra drabssager til sammenligning og identifikation af gerningsmænd, køretøjer og beklædning.

Fortsæt med at læse AB Electric holder øje med værdierne!

AB Electric sætter lys på 24.000 m2

  • Post published:02/06/2020

AB Electric har netop afsluttet installationen af belysning på en ny 24.000 m2 lagerplads hos Isover i Vamdrup. Installation og projektering af hele projektet er koordineret af vores afdelingschef Lars Ludvig.

Fortsæt med at læse AB Electric sætter lys på 24.000 m2