AB Electric har udvidet kompetencerne inden for videoovervågning med ansættelsen af tidligere kriminaltekniker, Leif Lindved.

Leif har – ud over de første år som patruljebetjent og efterforsker i kriminalpolitiet – arbejdet 22 år som kriminaltekniker i Nationalt Kriminalteknisk Center med ansvar for politiets dokumentation med foto, video, 360 grader, 3D-opmåling og droneoptagelser af gerningssteder i større kriminalsager samt analyse og billedforbedring af sikret overvågningsvideo fra drabssager til sammenligning og identifikation af gerningsmænd, køretøjer og beklædning.

Leif oplyser, at politiet er meget afhængig af videoovervågning i høj kvalitet med korrekt opsatte kameraer og lyskilder, for at materialet kan anvendes til identifikation og anholdelse af gerningsmænd. Der sælges desværre stadig mange dårlige produkter, der giver kunderne en falsk tryghed. Og selv med overvågnings produkter i høj kvalitet kan forkerte placeringer af kameraer og lyskilder gøre materialet ubrugeligt i forhold til identifikation.

En professionel løsning med kvalitets kameraer med gode ISO-egenskaber og høj pixel opløsning opsat korrekt i forhold til hinanden og med hensyntagen til lysforholdene giver mulighed for, at selv en maskeret gerningsmand vil kunne identificeres og dømmes i en retssag, ligesom der bagefter kan fremkaldes detaljer, som umiddelbart ikke kan ses på optagelsen (f.eks. bilmærker, bilmodeller og nummerplader).

Vi tilbyder løsninger, der adskiller sig fra det man kender, og kan finde på markedet i dag. Både hvad angår kvalitet af produkter og optagelser, samt ikke mindst en faglig professionel kundeservice både før, under og efter leveringen.  Og et af de punkter, hvor vores løsninger adskiller sig væsentligt, er at de ikke er baseret på dyre abonnementer og kameralicenser. Når AB Electric har leveret og installeret en kameraløsning, er den betalt!

Med produkterne følger også gratis softwareopdatering i hele dets levetid. Det er god og ordentlig kundeservice. Og det er en af vores mærkesager hos AB Electric!

AB Electric holder øje med værdierne!

Leif har – ud over de første år som patruljebetjent og efterforsker i kriminalpolitiet - arbejdet 22 år som kriminaltekniker i Nationalt Kriminalteknisk Center med ansvar for politiets dokumentation med foto, video, 360 grader, 3D-opmåling og droneoptagelser af gerningssteder i større kriminalsager samt analyse og billedforbedring af sikret overvågningsvideo fra drabssager til sammenligning og identifikation af gerningsmænd, køretøjer og beklædning.

AB Electric sætter lys på 24.000 m2

AB Electric har netop afsluttet installationen af belysning på en ny 24.000 m2 lagerplads hos Isover i Vamdrup. Installation og projektering af hele projektet er koordineret af vores afdelingschef Lars Ludvig.

Hygge i højsædet på fynsk vandkantshotel

Hotel- og konferencecenteret Comwell Kongebrogaarden har fået ny belysning i forbindelse med en omfattende renovering. Pejlemærket har været nem mulighed for at skabe stemning.

Generationerne skifter i AB Electric

I takt med at årstiderne skifter fra forår til sommer, går AB Electric nu også nye tider i møde. Firmaet gennemgår nemlig nu sit 2. generationsskifte efter Administrerende Direktør, Arne Holm, overtog ansvaret for 18 gode år siden. 18 år, der har været kendetegnet ved både ned- og opture, en finanskrise og dens efterdønninger, og en ordentlig portion vækst, specialisering og udvikling. En udvikling, der endda har resulteret i, at AB Electric nu er rykket ind i nye, rummelige omgivelser på Birkedam 10L i Kolding.