Referencer installationer

Gennem årene har vi udført mange større installationsprojekter hos kunder. Nedenfor er et udpluk af projekter hos lokale kunder, som vi er ekstra stolte af:

 


Nr. Bjert Vandværk

Topmoderne installation af nyt vandværk i Nr. Bjert, med energi fra solceller. 

Se video, der forklarer projektet: Nr. Bjert Vandværk anno 2016


Parkhallen i Kolding

Nyt lysstyring med store besparelser!

 


Flügger A/S – Malingfabrik i Kolding

2012 – Udskiftning af hele deres belysningsanlæg i lager og produktion ca. 750 armaturer. Gamle armaturer er udskiftet med nye energibesparende armaturer med indbygget bevægelsessensorer og lysfølere.

Investeringsstørrelse ca. 1,2 milo. kr.

Tilbagebetalingstid ca. 2 år.

Flügger har målt en besparelse på 76 %.

2014/15 – El-montage af nyt BIOCID anlæg, som omfatter ca. 1000 meter føringsveje, 20 km kabeltræk og montering af ca. 1000 ventiler. Levering af styrebokse til ventiløer mv. I/O test af det komplette anlæg.

Arbejdet er udført i tæt samarbejde med Flüggers tekniske afdeling, som har stået for projektering og programmering.

 


ITW Novadan ApS – Fabrik til fremstilling af rengøringsprodukter i Kolding

2013 – Udskiftning af belysningsanlæg i færdigvarelager. Gamle armaturer er udskiftet til nye energirigtige armaturer med indbyggede lysfølere og bevægelsessensorer.

Energibesparelse ca. 75 %.

Tilbagebetalingstid på 2 år.

 


DLG – Foderstoffabrik i Kolding

2014 – Projektering og levering af styrings- og fordelingstavler, samt elmontage til komplet renovering/ombygning af fabrikken i Kolding. Her kan nævnes nye møller med 400KW motorer og frekvensomformere, nye blandere med komplet udrustning bl.a væske tilsætning via nye pumper.

Nye pressere: 2 stk hver med 450KW motorer og softstartere samt alt udrustning ved og omkring presserne, ny forpresser på 160 KW ligeledes i forbindelse med presserne.

2 nye coaterlinier samt nyt silobatteri med dertilhørende transportveje.

Der er udskiftet en 630 KVA transformer med en 1200 KVA 690V.

Projektet er udført samtidig med, at fabrikken har været i fuld drift. Det har givet en del udfordringer og meget arbejde er udført i weekender, hvor produktionen står stille fra lørdag middag til søndag aften.

Der har i perioder været op til 20 elektrikere på projektet, så montagemæssigt har projektet været det største projekt i AB Electric A/S’s historie.

Arbejdet er udført i tæt samarbejde med DLG`s teknikere og Preben From A/S.