Intelligente installationer i hjemmet

Få fremtidssikret dit hjem med intelligente el-installationer

I dag findes der uanede muligheder for hvordan, man kan fremtidssikre sit hjem med intelligente el-installationer, der kan lette hverdagens små udfordringer. Disse nytænkende og intelligente installationer spænder fra de helt små og simple løsninger – til store, avancerede totalløsninger.

 

Hos AB Electric A/S skræddersyer vi løsningerne til dine behov!

Med fokus på dine behov og ønsker sammensætter vi en løsning, der udnytter bygningens funktionalitet bedst muligt. Du kan derfor trygt overlade styringen af bl.a. lys, varme, vinduer, ventilation og IT til et såkaldt intelligent installationssystem, som vi installerer for dig.

 

Privatboliger – Løsninger, der passer til din familie

Kravene til komfort, fleksibilitet og generel forandring er hastigt stigende. Dette gælder i høj grad også indretning og funktionalitet i boligen.

Når en familie køber hus, har den nye familie som oftest et helt andet livsmønster end den foregående, og derfor også helt andre krav til funktionerne i de elektriske installationer.

Lad os stå for en renovering af dine installationer og få et hjem, der passer til din familie.

 

Alarmsystemer fra TrueGuard

Det er vigtigt, at det alarmsystem du vælger til din familie passer til jeres personlige behov. Hos AB Electric forhandler og installerer vi derfor alarmsystemer fra TrueGuard, som kan sammensættes præcist, som du ønsker det.

Alarmen er din så snart den er installeret, og med en alarm fra TrueGuard undgår du derfor månedlige abonnementer og skjulte gebyrer. Sikkerhed bør nemlig ikke koste en formue.

Du kan læse mere om, hvordan vi kan sikre dit hjem bedst muligt mod tyveri på TrueGuards hjemmeside.

 

Smart-house – Markedets mest komplette løsning

Med en smart-house løsning får du markedets mest komplette intelligente el-installation. Konceptet er, med sin moderne og gennemprøvede teknik, et komplet system, som styrer alle funktioner som lys, varme, brand-, vand-, indbrudsalarm og solafskærmning.

Komfort, sikkerhed, kontrol, fleksibilitet og brugervenlighed udgør tanken bag smart-house. Derfor er det også nøgleelementer i det intelligente system, som gør, at du kan tilpasse dit hjem i henhold til familiens ønsker og behov.

Smart-house er en verden af innovative løsninger, som gør din hverdag enklere og giver familien glæden af et komfortabelt indemiljø.

 

Smart-house systemet – både til industrien og private

Tidligere dupline anlæg og smart-house anlæg er baseret på Duplinebussystem. Fra at være et industrielt system, har Dupline udviklet sig til også at være en stor aktør indenfor bygningautomatik. Dupline-systemets fleksibilitet gør det velegnet i både erhvervsbyggeri/industri- og enfamilies boliger, lejligheder eller sommerhuse.

Dupline er et af verdens ældste bussystemer, og det er hidtil benyttet i over 6.000 installationer i Danmark og over 100.000 installationer på verdensplan.