Karriere hos os

Gode kolleger, spændende opgaver & frihed til ansvar!

Kom med på holdet!

At arbejde hos AB Electric er udviklende, udfordrende, sjovt og giver frihed under ansvar!
Vi er en moderne virksomhed, der arbejder på at blive større og dygtigere indenfor vores branche med helhedsløsninger til industrien og høj service og kvalitet til vores private kunder. Vi vil udvikling, og det gælder både for vores kunder og for vores medarbejdere!

 

Vi sætter  stadig de gode gamle dyder højt, og møder hinanden i øjenhøjde. Der er ikke langt fra direktør til fejedreng, og vi hjælper hinanden i at nå det fælles mål – nemlig at give kunden den bedste løsning og med høj kvalitet i udførelsen af opgaven. På den måde bliver det sjovt for alle at være en del af AB – lige fra jer, som er hos kunden til bogholderiet, der skal hente betaling ind fra en tilfreds kunde. Vi er stolte af vores medarbejdere, og vi forsøger at hjælpe alle til at blive endnu bedre via interne og eksterne kurser, nye opgaver og en ledelse, som man kan tale med.

AB Electric har eksisteret siden 1980, og vi har fokus på både standardydelser samt udvikling ift. vores tekniske afdeling. Vi kan tage hurtige beslutninger,  og vi har selv  stor indflydelse på vores hverdag.

I teamet er der et godt socialt sammenhold og en god stemning, som vi alle selv er med til at skabe. For at styrke det gode sammenhold holder vi løbende arrangementer, hvor vi rystes sammen og lærer hinanden bedre at kende. Vi har gode ansættelsesvilkår, der blandt andet indeholder pension og sundhedsforsikring, og vi tager hånd om alle medarbejdere.

Læs desuden mere om vores værdier her

 

 


 

Lige nu søger vi:

 


Vi søger 4 installationselektrikere! Vil du være en del af vores team?

Har du lyst til at arbejde i Kolding? Og har du lyst til at arbejde med installationsarbejde til private kunder, erhvervskunder eller til industrien?

Så er det dig, vi har brug for!
Vi har travlt og søger elektrikere til faste stillinger.

Helt konkret så søger vi:

  • 2 installationselektrikere til servicearbejde ved private kunder og erhvervskunder
  • 1 installationselektriker til større byggerier indenfor industrien
  • 1 installationselektriker til alsidige serviceopgaver indenfor industrien og private kunder

 

Vi har travlt, derfor er det vigtigt, at du har lyst til at tage ansvar for løsningen af dine opgaver. I AB Electric vil vi være dygtige, kvalitetsbevidste og yde god kundeservice! Som AB Electric medarbejder det vigtigt, at du sætter din faglighed højt, og rådgiver kunden til bedste mulige løsning. Og vi leverer høj kvalitet i vores arbejde.

Vi tilbyder
En fast stilling med gode udviklingsmuligheder. Hos AB Electric har vi en positiv og åben omgangstone og gode kollegaer. Du får stor frihed under ansvar, og vi har fokus på din udvikling via opkvalificering og spændende opgaver. Der er selvfølgelig inkluderet både pension og sundhedsforsikring i dit ansættelsesforhold.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi ser frem til at møde dig!
Har du lyst til at høre mere om stillingerne? Så kontakt Henriette (HR) på mobil 3061 4777 og hnp@ab-electric.dk. Ansættelsen vil ske i samarbejde med din kommende serviceleder.

 

Er du nyudlært eller snart nyudlært? Så kom til morgenmad på Cafe Bröd i Kolding, lørdag den 16 marts kl. 9

Her fortæller vi mere om de ledige stillinger som installationselektriker, og du kan høre mere om, hvordan det er at arbejde ved AB Electric.

Kontakt Henriette (HR) for at tilmelde dig – senest 15 marts på mobil 3061 4777 eller mail hnp@ab-electric.dk

 

 

Uopfordrede ansøgninger

 

I AB Electric A/S er vi altid på udkig efter kvalificerede medarbejdere.

Send gerne en uopfordret ansøgning til post@ab-electric.dk