Om os

Autoriseret el-installatør med speciale i automation og energiteknik

AB Electric A/S er en autoriseret el-installatør, der ligger i Bjert lige uden for Kolding. Firmaet blev stiftet i 1980 og beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere.

Med produktudvikling og avanceret teknologi som nøgleord har AB Electric A/S udviklet sig fra at være et traditionelt el-installationsfirma til nu at være en topmoderne virksomhed indenfor både el- og automation. Kundekredsen omfatter både privat- og erhvervskunder både i ind- og udland.

Vi har en stor viden og stærke kompetencer indenfor specialudviklede produkter og løsninger, og vi arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder. Derfor går vi meget op i at kunne tilbyde en pålidelig service, hvor kundens behov er førsteprioritet.

På vores tavleværksted producerer AB Electric A/S desuden styre- og fordelingstavler til de af vores kunder, som gerne vil have høj kvalitet, der produceres lokalt.

AB Electric er en attraktiv arbejdsplads, og tilbyder udvikling, udfordringer og socialt ansvar til vores medarbejdere – hvoraf flere har været med i mange år og nogle helt fra starten! Det er vi naturligvis stolte af.

 

Nyt i 2018: Din Elmand er nu en del af AB Electric A/S

Det er med stor glæde, at vi kan løfte sløret for, at Din Elmand nu er en del af AB Electric.

Det betyder, at vi har styrket vores traditionelle el-forretning og nu kan yde en endnu bedre service til alle vores private kunder.

Hos AB Electric har vi de seneste år oprustet og specialiseret os i el- og automationsarbejde til industrien, men med Din Elmand som en del af familien fordobler vi den traditionelle el-forretning til private.

Din Elmand – En del af AB Electric, er klar til at rykke ud, når du har brug for det. Ingen opgave er for lille!

 

Læs mere om indgåelsen af partnerskabet i JyskeVestkysten

 

Din Elmand - en del af AB Electric A/S

Nr. Bjert Gamle Mejeri i 1993

Historie

AB Electric siden 1980 El-installatør med erfaring Med…

Læs mere

Vision, mission og værdier

Vores vision Vi vil skabe værdi for vores…

Læs mere

Karriere hos os

Kom med på holdet! At arbejde hos AB…

Læs mere
AB Electric er medlem af Tekniq

Klageadgang

El-Installationer med garanti AB Electric er medlem af…

Læs mere

Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik Nedenfor har vi uddybet vores…

Læs mere