Belysningsanlæg

Smart og intelligent styring af belysningsanlæg

Lysstyring, LED lys, T5, sensorstyring, regulering, beregninger osv. Der kan være mange betegnelser at holde styr på. Hos AB Electric hjælper vi hele vejen igennem processen. Både når der skal udskiftes lysrør i hallen, når installationen skal udvides, eller når der skal energioptimeres på jeres lysinstallation. (se desuden mere om vores energiløsninger her).

 

Lysstyring, der passer til dine behov

Vi har stor erfaring i belysningsanlæg, og har blandt andet udviklet vores helt eget lysstyringssystem som med stor fordel kan anvendes i sportshaller, skoler, institutioner og mange andre steder – hvor der er fordele i at kunne regulere lys-niveauet i forhold til det konkrete behov.

Vi udfører lysberegninger, og hjælper med at finde den løsning, der er optimal i den konkrete situation. Typisk sætter vi 4-8 scenarier op, så lyset tilpasser sig behovet.

 

Styring af lysanlæg i Parkhallen i Kolding

I sportshaller bruges der ofte langt mere lys og strøm end der behøves, da forskellige sportsgrene har forskellige behov for lys.

Vi er derfor stolte af projektet, vi har udført for Parkhallen i Kolding, som nu let og automatisk kan styre lyset, så det passer til de forskellige sportsgrene, der bruger hallen – se casen her: