Solcelleanlæg

Vil du være en del af fremtiden og lave din strøm selv? Få dit eget solcelleanlæg

Med et solcelleanlæg skåner du både naturen og pengepungen

Få installeret solceller og spar på udgifterne til strøm!

AB Electric hjælper dig igennem hele processen: lige fra valg af placering, installation, aflevering og efterfølgende service – både til bolig og erhverv.

 

Fungerer anlægget optimalt?

Vi har som nogle af de få, mulighed for at teste solpaneler, så defekte/lavtydende paneler kan lokaliseres og eventuelt udskiftes. Dette betyder at vi kan sikre at solcelleanlæg leverer maksimalt udbytte.

kontakt os her og hør hvordan.

 

I AB Electric er solceller ikke bare noget, vi taler om

– Kom forbi og se hvordan vores anlæg virker

På vores egne bygninger på Møllebakken har vi et 6 kW solcelleanlæg på taget, der leverer strøm til kontorer, værksted og lager.

Så overvejer du at få solceller, er du meget velkommen til at komme forbi og se vores solcelleanlæg.

 

Installering af solcelleanlæg

Solceller bliver i disse år mere og mere populære, og det er der ikke noget at sige til. I forbindelse med den grønne revolution med fokus på klima og miljø bliver solcellerne hyldet for deres grønne og energisparende egenskaber. Derudover kan man med solceller på taget spare mange penge på elregningen i det lange løb.

Når først solcellerne er sat op og installeret, behøver man ikke skænke dem en tanke – man kan blot nyde de mindre beløb på regningerne. Hvis du vil gøre noget godt både for miljøet og din egen økonomi, er et solcelleanlæg derfor vejen frem.

Når det kommer til installering af solcelleanlæg, er vi eksperter. Vi har stor erfaring med at opsætte og installere solcelleanlæg for både private- og erhvervskunder. Vi sørger for, at solcellerne bliver monteret korrekt og at alt kører, som det skal.

For eksempel sørger vi for, at solcellerne bliver monteret helt rigtigt, alt efter hvilken tagtype der er tale om. På den måde behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt dine solceller nu fungerer, som de skal – det tager vi os af. Hvis du leder efter eksperter til at udføre installering af solcelleanlæg hos dig, står vi derfor altid til rådighed.

 

Vil du vide mere om installering af solcelleanlæg?

Solceller er for mange stadig et fremmed område. Heldigvis er vi eksperter med mange års erfaring på området, hvilket gør os de rigtige at gå til, hvis du har spørgsmål.

Vil du for eksempel vide, hvor mange penge du kan spare, eller har du andre spørgsmål i forbindelse med installering af solcelleanlæg, er du altid velkommen til at kontakte os.

Er du klar til at gøre både miljøet og din egen økonomi en tjeneste?

 

Solcelleanlæg på Nr. Bjert Vandværk
Solcelleanlæg installeret på Nr. Bjert Vandværk