SCADA / HMI

Din lokale specialist

Vi skræddersyer løsninger til dine behov

SCADA betyder Supervisory Control And Data Acquisition og dette kan bedst oversættes til:

  • Overvågning
  • Styring
  • Data Opsamling

Dette er et område, hvor det kan være svært at købe en færdig standard løsning. AB Electric hjælper med design, konfiguration, programmering og idriftsættelse af SCADA & HMI systemer, der passer til den enkelte kundes behov og ønsker.

Vi leverer blandt andet løsninger indenfor:

  • Vejesystemer til korn & foderstof
  • Procesanlæg
  • Maleanlæg

Vi arbejder med Rockwell SCADA & HMI og har igennem de seneste 15 år udviklet vores eget AB-Electric SCADA, der er monteret på knap 400 systemer fordelt på anlæg i hele verden.

Det betyder, at vi har stor erfaring i SCADA. Dette kan vores kunder få stor gavn af, når der skal udvikles og etableres driftsikre SCADA systemer.

 

Mere om SCADA systemer

Når det kommer til overblik og styring af systemer inden for industrien, er SCADA systemerne en af de helt store. SCADA står for Supervisory Control And Data Acquisition, og er et styresystem, der bruges af mange større og mindre virksomheder i industrien.

Systemet bruges til fjernovervågning og kontrol af blandt andet automation, og det bruges i langt de fleste industrivirksomheder den dag i dag. Faktisk er der nogen, der kalder SCADA systemerne for rygraden i moderne industri.

Inden for styresystemer er SCADA altså et af dem, der er mest anerkendt, og bruges af absolut flest private og offentlige instanser.

 

Kan du bruge et SCADA system?

SCADA systemet kan bruges af langt de fleste virksomheder inden for industrien. SCADA udgør kernen i mange brancher, heriblandt inden for energi, genbrug, mad, olie og gas, vand og meget mere. Uanset hvilken industri, du beskæftiger dig med, kan SCADA derfor hjælpe og optimere din virksomhed.

Det smarte ved et SCADA system er desuden, at det kan være mange forskellige ting. Et SCADA system kan nemlig være alt fra en simpel opsætning til store og komplicerede systemer, der beskæftiger sig med mange forskellige ting. Netop derfor passer SCADA systemer som grundregel til langt de fleste virksomheder i industrien.

Mangler du et styresystem, eller kunne du godt bruge et, der er bedre end det, du har nu, kan du derfor med fordel se nærmere på mulighederne med SCADA.

 

Vi hjælper dig med at finde den perfekte løsning

Hvis du ikke kender meget til SCADA systemer, kan det virke uoverskueligt at skulle sætte sig ind i det. Heldigvis er vi eksperter på området, og vi deler gerne ud af vores viden. Vi hjælper dig med at finde frem til den løsning med SCADA, der passer perfekt til dit behov.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om, hvilken fordel et SCADA system kan gøre for dig, kan du derfor allerede i dag kontakte os og høre mere om SCADA systemer.

 

Kontakt Frank for mere information:

Frank J

Frank Jørgensen

Afdelingschef Automation

Mobil: +45 29 38 16 77