Rockwell

Vores leverandør af automationssystemer til industrien

Hvis du har nogen kendskab til automationsbranchen, har du helt sikkert også hørt navnet Rockwell Automation A/S. Rockwell er nemlig en af verdens førende virksomheder, og leverandører af automation til industrien. Det betyder, at Rockwell kan levere en lang række af kvalitetsprodukter og – løsninger inden for industriautomation.

Foruden kvalitet er du med Rockwell sikker på, at du får en løsning, der matcher dine ønsker og behov perfekt.

Har du brug for en unik løsning grundet særlige behov for automation, eller vil du blot være sikker på, at dit resultat bliver præcist sådan, som du ønsker det, er Rockwell værd at overveje.

 

Rockwell løsninger

Som sagt er Rockwell en af verdens førende inden for deres felt, hvilket også betyder, at de har tilfredsstillet mange forskellige kunder verden over siden deres start i 1903.

Uanset hvilken type kunde du er, og hvad du har brug for, kan vi leverer en Rockwell løsning til dig og dine behov. Hvad end det drejer sig om en enkelt komponent eller langt mere komplicerede løsninger, kan vi levere de produkter og teknologier indenfor Rockwell Automation, du har brug for.

Så hvis du ønsker at forøge din virksomheds produktivitet og optimere fabrikken, kan du med fordel overveje at vælge produkter og teknologier fra Rockwell Automation.

 

PLC fra Rockwell

PLC står for Programmable Logic Controller, og er en lille computer, som man bruger til programmering til industriel automation. Når man skal programmere en maskine, skal man altså bruge en PLC af den ene eller anden art. Her kan det være en god idé at vælge Rockwells bud på en god PLC. Under Rockwell findes nemlig det anerkendte mærke Allen Bradley, der er det førende inden for PLC’er.

Når du har brug for en PLC, der er simpel og sikker at programmere, samtidig med at den ikke tager for meget plads, er det værd at vælge en fra Rockwell. Du vil desuden opdage, at der findes et bredt udvalg af PLC’er, og hos Rockwell kan du finde lige præcis den størrelse, som du har brug for.

 

Vi forhandler og installerer Rockwell PLC

Hos os kan du se nærmere på det store udvalg af PLC’er fra Rockwell.

Vi er eksperter i programmering og PLC’er, så hvis du ikke selv er så familiær med området, er vi de rette at vælge som partnere. Vi har også programmører, der kan stå for at programmere din Rockwell PLC, præcis som du ønsker det.

Skal du bruge en PLC i kvalitet fra Rockwell, kan du derfor med fordel tage kontakt til os. Du er også altid velkommen til at kontakte os for at stille spørgsmål eller høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

 

Produkter fra Rockwell Automation

Hos os vil du finde et stort udvalg af produkter fra Rockwell Automation, der kan hjælpe dig med at opnå de fordele, du søger. Med kvalitetsprodukter fra Rockwell er du sikker på at opnå gode automationsresultater. Vi har en stort kendskab til produkterne, hvilket betyder, at du roligt kan vælge os, hvis du ønsker at gøre brug af kvalitetsprodukterne fra Rockwell automation.

Vil du vide mere om Rockwell Automation og fordelene ved det, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.