PLC Systemer

Vi er eksperter!

Dit naturlige valg til programmering af PLC systemer

Vi er eksperter i PLC systemer fra Siemens, Allen Bradley/Rockwell og andre kendte PLC fabrikater.

Vores 8 ingeniører har tilsammen mange års erfaring i programmering. Vi tør godt sige, at vi idag besidder en unik viden og erfaring inden for programmering, fejlfinding og konfiguration af PLC systemer til kunder over hele verden.

 

Hvad er en PLC?

PLC er en forkortelse for Programmable Logic Controller, hvilket på dansk vil hedde programmerbar logisk styring eller programmerbar logikkontroller. En PLC er altså en lille computer, som bruges til automation af maskiner til eksempelvis produktion i industrien. Hvis du har en produktionsmaskine, har du mange gange brug for en PLC til at styre den med.

Når du skal vælge en PLC, er det ikke ligegyldigt, hvilken en du vælger. Vi anbefaler at elementer som kvalitet, leveringssikkerhed og udbredelse i markedet tages med i overvejelserne. Det er typisk en god investering, at vælge et anerkendt produkt hvor der er flere leverandører som kan byde ind med support og reservedele, hvis der skulle opstå et behov for dette. Dette øger trygheden og leveringssikkerheden for dig som kunde.

 

Læs mere om systemerne, vi bruger her:

 

Siemens              Allen-Bradley/Rockwell

 

 

 

Kontakt Frank for mere information:

Frank J

Frank Jørgensen

Afdelingschef Automation

Mobil: +45 29 38 16 77