Styretavler

- AB Electric er din lokale tavleleverandør!

Vores styretavler kommer vidt omkring!

AB Electric har i dag over 400 styretavler fordelt over hele verden. De er allesammen bygget lokalt på vores tavleværksted i Bjert.

Vi bygger tavler hver eneste dag året rundt, og besidder derfor stor ekspertise i at tilpasse, bygge, teste og montere tavler til kunder i såvel ind- som udland.

Vores tavler er velkendte for høj kvalitet og stor fleksibilitet, og vi udvælger kun de allerbedste produkter på markedet.

Vi tilbyder styretavler

Når det kommer til styretavler, er det som sagt ikke lige meget, hvilket resultat du ender op med. Derfor sørger vi altid for at få et indgående kendskab til din virksomhed og dine behov, før vi finder frem til den rette styretavle for dig. Vi producerer lokalt på vores eget tavleværksted, så uanset hvilken virksomhed du har, kan du derfor få den perfekte løsning med hensyn til styretavler hos os.

Vi sørger for at levere styretavler, der ikke alene lever op til dine behov og ønsker, men som også har stort fokus på overskuelighed og brugervenlighed. Det er nemlig vigtigt, at du nemt og problemfrit kan betjene din styretavle. Derudover har vi selvfølgelig også stort fokus på sikkerheden i de styretavler, vi leverer. Du kan altså roligt vælge os, når du skal bruge en styretavle.

 

Ønsker du mere information?

Det er ikke alle, der har stort kendskab til styretavler. Det har vi heldigvis, og derfor er vi også de rigtige at gå til, hvis du har spørgsmål eller tvivl omkring styretavler. Vores store kendskab gør også, at vi er de rette til at rådgive dig omkring, hvilken styretavle du skal bruge. Har du brug for en styretavle, og ønsker du mere information om det, inden du kaster dig ud i det, er du derfor altid mere end velkommen til at kontakte os direkte og høre mere.

 

Vi bygger, tester, tilpasse og montere styretavler på vores tavleværksted

 

Kontakt Frank for mere information:

Frank J

Frank Jørgensen

Afdelingschef Automation

Mobil: +45 29 38 16 77